Професионално абонаментно почистване

Професионално абонаментно почистване

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Услугата абонаментно почистване и поддръжка на сгради и офиси от АЛТ Мениджмънт ЕООД гарантира постоянно поддържане на чистотата на Вашият имот

Почистването е съобразено с индивидуалните Ви нужди, в удобно за Вас време.

 • Прахосмучене на подови настилки.
 • Измитане на твърди подови настилки.
 • Сухо и мокро почистване на подовите настилки.
 • Почистване и дезинфекция на санитарни помещения.
 • Зареждане на хигиенни консумативи.
 • Забърсване от прах на бюра, врати, ел. ключове, рафтове, первази, офис техника.
 • Изхвърляне на отпадъци от кошчета и зареждането им с чисти чували.
 • Периодично почистване на стъкла.
 • Измитане и оборка на прилежащите дворни площи.
 • Поддръжка на цветя.
 • Осигуряване на дежурен хигиенист.

 

Абонаментното почистване е подходящо както за Вашето работно място, така и за дома, склада, фабриката и всички други обекти в град София и другите населени места.

Предлаганите от нас конкурентни цени за професионално абонаментно почистване и европейско ниво на обслужване, Ви гарантират постоянна чистота на офис площите, дома, хотела, ресторанта, фитнес залата или на цялата сграда.

Прахосмучене на подови настилки – какво Ви прави най-голямо впечатление, като посетите за първи път непознат офис, заведения, магазин или хотел? Естествено, че първо поглеждате чистота на пода и си правите заключение, къде сте попаднали, с какви хора ще правите бизнес, къде ще нощувате или къде ще вечеряте. В професионалното абонаментно почистване ние извършваме, както сухо така и мокро почистване на подови настилки.

При професионалното абонаментно почистване ние използваме най-модерната техника, оборудване и препарати, с които ние постигаме блестящи резултати при почистването на Вашият под. Независимо от това дали почистения под е от естествени или изкуствени подови настилки. 

Забърсване от прах на бюра, врати, ел. ключове, рафтове, первази, офис техника – неминуемо във всеки офис, заведени, хотел или в цялата сграда има площи, които са неизползваеми или пък са използваеми но мръсотия не се вижда човешкото око. Нашите обучени специалисти в професионалното почистване откриват тези недостъпни или труднодостъпни места,  почистват ги и след това ги дезинфекцират. Биват почиствани всички бюра, врати, електрически ключове, рафтове, первази и цялата офис техника.

Професионално абонаментно почистване и дезинфекция на санитарни помещения – санитарните помещения са най - претенциозните места за почистване. Когато не се поддържа чистота и хигиената там, това място се превръща в най-мръсното и не хигиенизираното място във Вашият офис, хотел, ресторант или магазин. С предоставените от нас професионални услуги в почистването и поддържането на сгради и офиси ние отделяме достатъчно време и усилия за санитарните помещения. Нашия ангажимент е да осигурим Вашият комфорт, затова при почистването на санитарните помещения се обръща голямо внимание и на чистотата на тоалетната чиния и около нея, вратите, бравите на вратите, мивките, смесителните батерии, огледалата и всичко друго, което се намира в тези помещения.

Поддръжка на цветя – при абонаментното почистване на офиса, магазина, ресторанта или къщата ние също така поемаме ангажимента да поддържаме и цветята. 

Осигуряване на дежурен хигиенист  –  ние осигуряваме дежурен хигиенист, за да сте сигурни, че чистота на Вашия офис, магазин, ресторант, къща и апартамент ще бъде на ниво. Мотото, с което сме се доказали на всичките ни клиенти, е че Вашият комфорт е наш ангажимент!

Изхвърляне на отпадъци от кошчета и зареждането им с чисти чували – както всички знаем изхвърлянето на боклука е досадна задача за всеки. Затова ние поемаме този ангажимент. Ние ще изхвърлим вместо Вас кошчетата и ще ги заредим с нови чували за боклук.

Свържете се с нас!

Не се колебайте по никакъв начин да се свържете с нас, за да обсъдим заедно Вашите изисквания за чистота на Вашия дом, офис или сграда.

Вашия комфорт е наш ангажимент!

Услуги

"АЛТ Мениджмънт" ЕООД - професионално почистване и поддръжка на сгради и офиси използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки" за повече информация, прочете ТУК…