Професионално основно почистване

Професионално основно почистване

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Писна ли Ви досадното основно почистване на дома. Ако отговора е да, ние можем да го направим вместо Вас. Оставете на специалистите в почистването и хигиената във Вашето жилище

, офис, магазин или цялата сграда. Ние Ви даваме 100% гаранция за чистота и с гордост бихме казали, че ще останете приятно изненадани от крайния резултат от нашата почистваща дейност. Ние ще почистим труднодостъпните места за Вас, ако трябва ще разместим бюрата в офиса Ви, масите и диваните в жилището, за да сме сигурни, че във Вашият имот чистота е достигнала 100%.

Освен почистването на труднодостъпните места и Вашите мебели, ние също така ще освежим Вашите тапицерии, килими и дамаски. Лампите и шкафовете са също наша грижа. Те ще бъдат почистени из основи, и ще блестят така, както са блестели, когато сте ги купили. Не си мислете, че ще пропуснем и Вашата баня и тоалетна. За тези помещения освен, че ще бъдат почистени, те ще бъдат дезинфекцирани и ароматизирани. Вашите подови настилки също ще заблестят, както никога до сега. Това почистване ще го извършим със специално за това предназначени машини.

Препаратите, които използваме са професионални и специално разработени, които отговарят на всички изисквания на европейските хигиенни норми. Ще почистим и последната частица прах от Вашия имот с модерна техника. Дограмата и прозорците? Те също са наша грижа. Те ще придобият вид на току що произведени. Вратите, парапетите, первазите, ел. ключове, климатиците и отоплителните тела те също са включени в пакета Основно почистване.

А накрая ще изхвърлим отпадъците и ще почистим и кошчетата за смет. Защото нашата мисия е Вашият комфорт да стане наш ангажимент.

Накратко Услугата за почистване включва цялостно почистване на Вашият имот и включва следните дейности:

  • Машинно измиване и полиране на твърди и подови настилки.
  • Прахосмучене на подови настилки.
  • Машинно изпиране на мека мебел и тапицирани столове.
  • Почистване и дезинфекция на санитарните възли.
  • Измиване на прозорци, дограма и витрини.
  • Почистване на врати, парапети, первази, ел. ключове, климатици, отоплителни тела.
  • Почистване и полиране на бюра, офис техника, мебели, осветителни тела и други.
  • Изхвърляне на отпадъци и почистване на кошчета за смет.

Свържете се с нас!

Не се колебайте по никакъв начин да се свържете с нас, за да обсъдим заедно Вашите изисквания за чистота на Вашия дом, офис или сграда.

Вашия комфорт е наш ангажимент!

Услуги

"АЛТ Мениджмънт" ЕООД - професионално почистване и поддръжка на сгради и офиси използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки" за повече информация, прочете ТУК…