Професионално почистване на фасади и външни облицовки

Професионално почистване на фасади и външни облицовки

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

С услугата "Професионално пoчиcтвaнe нa фасади и външни облицовки" от АЛТ Мениджмънт ЕООД Ви гарантира блестяща чистота на Вашата фасада.

АЛТ Мениджмънт ЕООД предлага на своите клиенти почистване на фасади и външни облицовки по алпийски способ. Независимо от какъв вид е фасадата тя се замърсява. Затова ние е от "АЛТ Мениджмънт" ЕООД се отнасяме с индивидуален подход към всяка фасада и избираме подходящите машини, оборудване и препарати за почистването й.

Услугата "Професионално пoчиcтвaнe нa фасади и външни облицовки" включва всички видове фасади и облицовки. Независими дали Вашата фасада е каменна, окачена или стъклена ние поемаме ангажимента тя да е 100% чиста.

Каменните фасади включват в себе си всички видове скали, като гранит, мрамор, гнайс и други. Тези фасади най-често се замърсяват от атмосферните влияния. При почистването на тези фасади ние използваме метода на хидроструене или песъкоструене в комбинация с професионални препари за почистване.

Също така предлагаме професионално почистване на Вашите оĸaчeни фacaди, като еtаlbоnd, ĸлинĸep, caйдинг и други. При почистването на този тип фасади се предприема ръчното почистване. Както при каменните фасади, така и при окачените фасади ние използваме световно признати професионални препарати.

Не можем да пропуснем и почистването на стъклени фасади и витрини. Какво е лицето на един магазин, ресторант или заведение? Естествено това е витрината. Ние ще изчистим прозорците и витрините на Вашият имот с професионални препарати, които разварят мръсотията и с хидрофобен филм, който остава върху стъклената повърхност се постига по-дълготраен ефект.

Обадете се сега! За да уточним Вашите изисквания и да вземем в наши ръце Вашият комфорт.

 

Свържете се с нас!

Не се колебайте по никакъв начин да се свържете с нас, за да обсъдим заедно Вашите изисквания за чистота на Вашия дом, офис или сграда.

Вашия комфорт е наш ангажимент!

Услуги

"АЛТ Мениджмънт" ЕООД - професионално почистване и поддръжка на сгради и офиси използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки" за повече информация, прочете ТУК…