Вашия комфорт е наш ангажимент!

За контакти с АЛТ Мениджмънт ЕООД - професионално почистване и поддръжка на сгради и офиси

АЛТ Мениджмънт ЕООД - професионално почистване и поддръжка на сгради и офиси

"Алт Мениджмънт" ЕООД е водеща сред фирмите за професионално почистване и поддръжка на сгради, офиси, хотели, болници, промишлени сгради, бизнес сгради, фасади, заведения и ресторанти. Ние използваме професионална техника, почистващи препарати и съвременни системи за професионално почистване.

Телефон

Мобилен: 0889 711 381

Адрес

София, 1618 ул. “Кукуряк” 26Б, етаж 1

Електронен адрес

Работно време

Понеделник-Събота: 09:00 - 18:00
Неделя: Почивен ден

Контактна форма

Използвайте контактната форма за запитвания и препоръки свързани с професионалното почистване и поддържане на домове и офиси.
За индивидуална оферта моля изпозвайте бутона

Как да ни намерите

«АЛТ Мениджмънт» ЕООД - професионално почистване и поддръжка на сгради и офиси


Ние, създателите на фирмата, имаме дългогодишен опит в професионалното почистване и поддръжка на сгради и офиси. Стремим се да удовлетворим всички изисквания на клиента. Убедени сме, че коректността е единствената приложима стратегия във всеки бизнес и е в основата на дългосрочното сътрудничество и съвместна работа . Винаги държим на обещанията си и спазваме всички поети ангажименти и срокове за изпълнението им.

Услуги

Вашият комфорт е наш ангажимент!

0+
ИЗВЪРШЕНИ УСЛУГИ
0+
ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
0+
ПРЕПОРЪЧВАНИЯ ОТ КЛИЕНТИ
0+
РАБОТНИ ЧАСОВЕ
"АЛТ Мениджмънт" ЕООД - професионално почистване и поддръжка на сгради и офиси използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си, Вие приемате използването на "бисквитки" за повече информация, прочете ТУК…